l
 

DoVinci, geïnspireerd door Leonardo Davinci, een echte alleskunner. Een zogenaamde multi-hyphenate ofwel multipotentiaal. Hij was schilder, beeldhouwer, schrijver, wetenschapper, ingenieur. En voorstander van de levensstijl 'je kunt alles wat je wilt'. Ik ben daar ook van overtuigd. En zeker als je samenwerkt, kun je alles bereiken wat je wil. Omarm kennis en ideeën, wees nieuwsgierig en enthousiast. Kom in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk en lukt je dat niet zelf, dan help ik daar graag bij. Ik hou ervan mensen te verbinden, te inspireren, creativiteit te stimuleren en buiten de gebaande paden te wandelen. Want met een duidelijk doel voor ogen, zijn er heel veel wegen die naar Rome (of Florence voor de Davinci kenners) leiden. 

Projecten doen die bijdragen aan werk of levensgeluk en een mooie duurzame wereld voor iedereen is waar ik mij voor in wil zetten.  

 

EVENEMENTENORGANISATIE 

Events organiseren, mensen samenbrengen en in beweging brengen. Dit door middel van online en offline ontmoetingen. Door jarenlange ervaring weet ik precies waar je op moet letten om een uniek evenement tot een  succes te maken. Hiervoor werk ik samen met diverse professionals op het gebied van geluid, licht, virtual reality en voor de invulling van programmaonderdelen met vakspecialisten. Ik organiseer graag uw #klantendagen #leveranciersbijeenkomst #personeelsfeest #sportevent #kennisoverdracht #workshops #teambuilding #productlancering #bedrijfsopening #jubileumviering #personeelsreis #vakbeurs #publieksbeurs


MARKETING / COMMUNICATIE

Graag  denk ik mee bij marketingvraagstukken om zo de juiste communicatie voor een doelgroep te bepalen. Vanuit het grotere geheel naar een actiegericht plan. Samen bepalen we de tools om je bedrijf of event (weer) op de kaart te zetten bij de gewenste doelgroep met producten/diensten die zowel winstgevend als passend bij je bedrijf zijn. Daarnaast bied ik hulp bij de uitvoering van het vastgestelde plan. #dna #bmc # SWOT # persona’s #customerjourney #positionering #confrontatiematrix 


SPORT

Genieten en presteren op sportief gebied? Graag verzorg ik sportieve clinics. DoVinci werkt samen met de beste trainers uit Overijssel en omgeving. Mensen die hun sporen hebben verdiend in de Nederlandse top en ook lokale sporthelden die met een enorme passie mensen in beweging weten te krijgen.

 


 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn